Smart Things

ПРодавница

BEST

Најпродавани

Лесен живот

ROOF CAR DOOR STEP

49$

ратата за автомобили на покривот е суштински производ што може да ви го олесни и поудобен живот. Неговата висококвалитетна конструкција, компактната големина и дизајнот што не се лизга ја прават практична и корисна алатка за секој кој сака авантура и сака да го искористи својот автомобил.

Максимална тежина од 150 кг
достапна за сите возила
тестирани
Лесно за монтирање
Strudy Construction
360 Rotation

Car Doorstep е задолжителен производ за секој кој сака авантура и сака максимално да го искористи своето возило. Овој суштински производ е дизајниран да ви помогне безбедно и лесно да пристапите до покривот на вашиот автомобил, без да мора да се качувате или газите на самиот автомобил. Со Car Doorstep, можете лесно да вчитате багаж, велосипеди, кајаци или која било друга опрема на врвот на вашиот автомобил, правејќи ја вашата следна авантура уште попријатна.

Related

Related Products

Lacus, egestas enim ut quis risus nullamib cursus fermentum viverra tellus

Popular

Popular Product

Lacus, egestas enim ut quis risus nullamib cursus fermentum viverra tellus

Scroll to Top