Бадев Алати

Бадев Алати ДОО е компанија која се занимава со продажба на алати за сечење, стегање и мерење, абразивни алати и прибор за CNC и универзални машини, браварски, лим и други видови работилници. Нашата компанија има решение за секој сегмент во металопреработувачката индустрија.

ИСПОРАКА & ВРАЌАЊЕ
ГАРАНЦИЈА ЗА ОРИГИНАЛНОСТ НА ПРЕДМЕТИ
100% БЕЗБЕДНА НАПЛАТА

Кои сме ние?

На пазарот сме присутни од 2015 година. Прво со алатки за сечење и мерење, а потоа продажната програма се прошири со абразиви и алати. Нашата цел и визија е да ги донесеме алатите од најреномираните светски производители на македонскиот пазар и да создадеме тренд на користење високопрофесионални алати во машинската и металопреработувачката индустрија.

Цел и визија

Нашата цел и визија е да донесеме алат од најреномираните светски производители на македонскиот пазар и да создадеме тренд на користење високопрофесионални алати во машинската и металопреработувачката индустрија. Преку добро развиена малопродажна мрежа, алатките што ги нудиме ќе ви бидат достапни по најконкурентни цени со најкратко можно време за испорака. Со користење на алатката што ја нудиме, на корисникот му се гарантира дека ќе ја добие предноста „најниски трошоци за алат по произведено парче“. Нашиот тим ви стои на располагање и ви гарантираме професионална соработка, базирана на почитување на договорот.

Цел и визија

Нашата цел и визија е да донесеме алат од најреномираните светски производители на македонскиот пазар и да создадеме тренд на користење високопрофесионални алати во машинската и металопреработувачката индустрија. Преку добро развиена малопродажна мрежа, алатките што ги нудиме ќе ви бидат достапни по најконкурентни цени со најкратко можно време за испорака. Со користење на алатката што ја нудиме, на корисникот му се гарантира дека ќе ја добие предноста „најниски трошоци за алат по произведено парче“. Нашиот тим ви стои на располагање и ви гарантираме професионална соработка, базирана на почитување на договорот.

ОФИЦИЈАЛНИ ПРЕТСТАВНИЦИ И ДИСТРИБУЦИИ

Обработка со глодање

Бадев Алати ги претставува нашите исклучителни решенија за глодање, искористувајќи ги најсовремените алатки за неспоредлива прецизност и непоколеблива точност.

Обработка со резење

Бадев Алати е специјализиран за обезбедување професионални услуги за активирање струг, со инкорпорирање на алатки за погон.

Обработка со брусење

Искусете ја неспоредливата експертиза на Бадев Алати бидејќи нудиме врвни услуги за брусење на рамни површини, прецизно рафинувајќи ги деловите со различни димензии со најголема прецизност.

Стапете во контакт со нас

Greentech Fuel Saver

Greentech Fuel Saver помага да се намалат емисиите на издувните гасови, да се понуди подобра ефикасност на горивото и да се одржи моторот на возилото во пристојна форма. Опасности од издувните гасови од возилото за луѓето и сл...

Smart Things

Наш бренд во кој ќе продаваме паметни работи за да ви го олесниме секојдневието. Евтините алатки кои се неопходност во секојдневниот живот, за да ви го олеснат животот, погледнете ги нашите производи.

Продажна опрема

Нашата продажна опрема од овој сегмент вклучува абразиви, алати за сечење и други. Ние нудиме најниски цени со одличен квалитет што вреди да се запамети.
Scroll to Top