Ние сме официјални претставници и дистрибутери на следниве брендови

Korloy - Corea

Реномиран светски производител на алати за сечење. Присутен низ целиот свет преку своето седиште на сите континенти. Иновативен производител со одлични критики во областа на алатот со заменлив алат за вртење, глодање, провојување, дупчење, сечење и поврзување на карбидни дупчалки и HSS-E секачи

Kyocera - Japan

Реномиран јапонски производител на најсовремени алати за металопреработувачката индустрија за која било примена. Фрези со заменливи блокови, дупчалки за тврд метал и заменливи патрони, блокови и држачи за вртење, држачи за внатрешна обработка, динамична шипка со карактеристики против вибрации до 5,5D, блокови за навој, дупчалки, сечење итн.

YG1 - Corea

Корејски производител на алати за глодање, вртење и дупчење со заменливи карбидни плочи, дупчалки и алати за сечење на конец според методот на мелење со конец HSS-E и HSS-PM секачи, HSS, HSS-E и HSS-PM дупчалки според DIN338, DIN340 , дупчалки за дупчење до 30xD, карбидни битови и HSS-E, алатка за отсекување на рабовите

Carmes - Israel

Израелски производител на алати за сечење на конци за секоја апликација, држачи за внатрешно и надворешно навојување, држачи и плочи за глодање на конец по методот на мелење на конец со заменливи плочи и карбид, држачи PICCO за обработка на мали отвори Dmin=3 mm, секачи со навој

Winstar - Taiwan

Тајвански производители на алати за сечење за глодање, дупчење и вртење со најдобра вредност за парите. Исто така, произведува карбидни завршни дупчалки и NC точкаст дупчалка со заменлив влошка

M.A. Ford - USA

Водечки производител на стандардни и специјални карбидни алатки. Формирана во далечната 1919 година. Во својата програма нуди фрези со карбид, дупчалки, рото фрези, рутери и прилагодени алатки

Osawa - Italy

Бренд име на италијанската компанија Сорма. Во својата програма нуди глодали и дупчалки HSS и HSSCo како и карбидни дупчалки без и со ладење преку алатот како и карбидни и рото фрези

Yamawa - Japan

Јапонски производител кој е број 1 во светот во сечењето на конци. Компанијата постои од 1923 година. Во својата програма нуди висококвалитетни секачи за конци и стопери според DIN333.

Fanar - Poland

Полски производител на алати за нишки со 50-годишна традиција, присуство во над 40 земји и над 20.000 различни производи. Сè за дупчење и навој

Izar - Spain

Шпански производител на професионални алати. Постои од 1910 година и нуди широк избор на алатки во HSS, HSSCo и карбидни варијанти за тапкање, сечење конец, глодање, вртење

Amec - USA
Wohlhaupter - Germany

Алатки за дупчење, вртење и навојување. Дупчалките се цилиндрични и се прифаќаат во стандардни, долги и екстра долги верзии. Дупчалки со заменливи патрони во различни квалитети кои овозможуваат обработка на сите материјали. Глави за дупчење

Schult - Netherlands

Холандски производител на мерни и контролни алатки. Дигитални и аналогни сублери длабинометри, висински метри, компаратори, копчиња за притискање, микрометарски држач, компараторски држач, подредени, контроли на сетови, контроли за отворање, контроли на конец, агломер, мерни шипки, мерни чешли итн.

Amada - Japan

Јапонски производител на ленти и машини за сечење метал со повеќе од 70 години традиција. Произведува бескрајни и кружни пили за метал HSS-BiMetal со карбидни заби. Познат по производството на машини за сечење метал.

Sword - Poland

Полски производител на бескрајни пили за сечење метал, дрво. Произведува пили за метал, дрво и сечење замрзната храна. Одличен сооднос на цена и квалитет

Rego-Fix - Switzerland

Швајцарски производител на професионални алати и додатоци. Алатка со традиција која датира од 1950 година. Power-Grip е иновативно решение кое моментално е најдобриот начин за држење на алатката. Нуди алатки BT, DIN6981, HSK, REGO-FIX Capto,

Kitagawa - Japan

Глави за стегање (американски), подлошки, стеги, NC ротациони столчиња

AMF - Germany

Системи со нулта точка, систем со стандардни стеги, систем со магнетно стегање, систем со вакуум затегнување, хидраулични стеги

Kintek - Italy

Италијански производител на држачи за машински алати. Традиција од 1989 година. Сирко асортиман на држачи по одлични цени. европски производ. Гонети алат за CNC стругови, Алати според DIN69871, Mas BT, HSK, DIn2080 Тест шипка за DIN6981, BT, HSK

Teknik - Turkey

Држачи за струг, глави за глодање, држачи за конци, држачи за сечење и дупчалки со заменливи плочи по одлични цени. Држачи по DIN69871, Mas BT, DIN2080, самоприслушувачки завртки за дупчење со Морзе дриски, цевки за стегање за автоматски машини по одлични цени.

Gurkan - Turkey

Држачи за струг, глави за глодање, држачи за конци, држачи за сечење и дупчалки со заменливи плочи по одлични цени. Држачи по DIN69871, Mas BT, DIN2080, самоприслушувачки завртки за дупчење со Морзе дриски, цевки за стегање за автоматски машини по одлични цени.

Grattec - Germany

латка за бришење, бришење и гребење, алатка за чистење на конци Промо пакети, абење во верзија HSS, HSS-TiN и HSSCo. Широк асортиман на пакети.

Hermes - Germany

Познат производител на абразиви. Брусење плочи за сечење, брусење клапи за брусење метал, брусење хартија во ролни и листови за метал, дрво и неметали и полирање за автомобили. Специјална програма за полирање на автомобили. Мелење-Завршување-Полирање.

BlueShark - China

Производител на абразиви со најдобар сооднос цена/квалитет на пазарот. Висококвалитетни даски за сечење со целно зрно за одлично одводнување на материјалот и долг животен век. Широк асортиман на цирконски клапи, како и клапи за чистење на ‘рѓосани делови и отстранување на стара боја.

Master Technichs - Serbia

Приватна компанија формирана во 1974 година. Која се занимава со производство на брусни камења со различни димензии, квалитет и форма со смола (бакелит) облога.

Belgin oil - Turkey

Турски производител на индустриски масла и масти со традиција од 1953 година.  Широк асортиман на масла за емулзии за обработка на метали, производство на цевки и профили, обработка на поцинкувани лимови, масла за хидраулични преси, длабоко влечење, компресори, ковање, лиење на алуминиум и сите видови на масла.

Atlantic - China

Број 1 производител на потрошен материјал за заварување во Кина. Има повеќе од  70 години, производствени капацитети над 100.000 м2 и производство над 1.000.000 тони. годишно. Произведува материјал за заварување SMAW, GMAW, MIG, TIG, неметално заварување, наполнета жица, кислородна жица и прашок за заварување. Мелење-Завршување-Полирање

Jasic - China

Кинески производител на апарати за заварување MMA/MIG/TIG и плазма сечење, резервни делови за истите и сервис, потрошен материјал за заварување, заштитна опрема за заварување, волфрамови електроди за заварување тиг, маски за заварување, роботи за заварување.

Alcon - Turkey

Турски производител за техничка хемија. Постои од 1998 година.  Широк асортиман на tecni metali за поправка на челик, алуминиум и бронза и за производство на ладни метали. Решение за поправка на површини изложени на абразија. Лепила за завртки, лежишта за прицврстување, спрејови и производи за одмастување, чистење и навлажнување. Крем за менување на мрсна трка.

Scroll to Top