За нас

Бадев Алати ДОО


Бадев Алати ДОО е компанија која се занимава со продажба на алати за сечење, стегање и мерење, абразивни алати и прибор за CNC и универзални машини, браварски, лим и други видови работилници. Нашата компанија има решение за секој сегмент во металопреработувачката индустрија. На пазарот сме присутни од 2015 година. Прво со алатки за сечење и мерење, а потоа продажната програма се прошири со абразиви и алати.Нашата цел и визија е да го донесеме стругот од најреномираните светски производители на македонскиот пазар и да создадеме тренд на користење високопрофесионални алати во машинската и металопреработувачката индустрија. Преку добро развиена малопродажна мрежа, алатката што ја нудиме ќе ви биде достапна по најконкурентни цени со најкратко можно време за испорака. Со користење на алатката што ја нудиме, на корисникот му се гарантира дека ќе ја добие предноста „најниски трошоци за алатката по произведено парче“. Нашиот тим ви стои на располагање и ви гарантираме професионална соработка, базирана на почитување на договорот.

 

Ние сме претставници на светски познати производители на алатки како што се:

Алатка за сечење: Kyocera, Korloy, YG1, Winstar, Izar, Carmex
Мерна алатка: Schut
Абразиви: BueShark, Hermes, Ukrabrazive
Загради: Tehnik, Gurkan
Track пили: Hakanson и Wespa

Продажна програма

Кои сме ние?

Бадев алатс е компанија основана во 2015 година од двајца ентузијасти кои сакаа и сакаат да донесат нешто ново и различно на македонскиот пазар во областа на металопреработувачката. Идејата е да се имплементира малку поинаков пристап кон продажбата на алатки од она што моментално постои на пазарот, а тоа е покриено во следните чекори:

-Запознавање со проблемот на клиентот
-Продажба и тестирање по потреба
-Објави продажба во форма на континуирана услуга за клиенти преку тимот за техничка поддршка.

Во таа насока, Бадев Алати има само застапување на неколку реномирани светски брендови кои нешто значат во областа на машинството и металопреработувачката. Имаме сопствен магацин каде што секогаш има доволно залиха на алат и каде што секогаш има залиха на производи кои најчесто се продаваат или кои сметаме дека имаат потенцијал на нашиот пазар. Паралелно со продажбата на Бадев Алат, има и машинска работилница од околу 450 м2 каде се сместени околу 13 машински алати. Се користат за производство на машински делови и алати за домашни и странски купувачи. Голем број од нашите клиенти на алати за сечење се исто така клиенти во машинската продавница.

Employers
0 +
Years experience
0
Satisfied costumers
0 +

Каде се користат нашите производи

Од мали маалски работилници (маалски сушеници и лимари) до големи фабрички капацитети, Тие ги вклучуваат сите работилници за бравар и метал, работилници кои исклучиво се занимаваат со заварување, работилници за обработка на дрво кои поседуваат CNC рутери, работилници за обработка на ПВЦ и алуминиумски профили, работилници за производство на кована железо, лим, челични конструкции, резервоари и слично. Дел од продажната програма може да се продава и преку продавници за железарија и големи маркети кои продаваат алати и додатоци како што се Huno Market, Bricolage, Electrometal итн.

Што опфаќа секој дел од Продажната програма?

Првиот дел (алати за контрола на сечење, мерење, стегање и прибор) е поделен на следните подгрупи Алати за сечење: Тука спаѓаат оние што се користат за било каква обработка на метали и неметали, дрво и пластика со методот на:

– Дупчење (спирални дупчалки, морзеови дупчалки и дупчалки со заменлива плочка)
– Навојување (секачи, сергери, заменливи плочи, плочи за сечење на конец со брусење на шарите) –
вртење (држачи за вметнување, влошки за вметнување, држачи за карбид)
– Мелење ( различни индексирани крајни мелници, индексирани крајни мелници и краеви на карбид)
– Сечење (држачи за отсекување, штици за сечење, кружни пили, пили со ленти)
-Рабови за сечење (различни шпорети со заменливи плочи, карбидни обвивки, сабји, итн.) .
-Алатка за отплеткување и отплеткување.
– Дупчење (спирални дупчалки, дупчалки од Морзе и дупчалки со заменлива плоча)

Мерна алатка:
Тие ги вклучуваат сите уреди и помагала што се користат за мерење како што се:

-разни дебеломер (дигитални и аналогни)
-микрометри за внатрешно и надворешно мерење (дигитално и аналогно)
-подметри за мерење отвори -мерачи за висина (дигитални и аналогни)
-разни микроскопи, лупи, мерила за јачина, мерачи за дебелина на бојата и слично.
-pupi клучеви, компаратори, алатка за ресетирање и така натаму.
-мерни маси и додатоци за нив.

Алат за стегање:

Тие ги вклучуваат сите уреди и помагала со кои парчето што треба да се обработи се прицврстува на машината како што се: – футроли за универзални и CNC стругови

-Машински пороци (обични, прецизни, ротациони и сл.) -Различни агли, линијари и компаси, машини за острење дупчалки -Држачи за универзални и CNC глодали.

Контролна алатка:

Тие ги вклучуваат сите контролни уреди како што се:

-контролори на мерки на должина -контролори на отвори -контролори на конец
-контролори на паралелизам, нормалност
-контролни намигнувања

Додатоци:

Тука спаѓа она што се користи за доградба на машински алати како што се:

-алати за затегнување на машински алати
-уреди за складирање на држачи
-уред за менување држачи за алати
-различни клучеви (хекс и вртежен момент) Вториот дел

Абразивите се поделени во следните подгрупи:

 

-Плочи за брусење за сечење метал, алуминиум и бетон
-Камења за брусење за мелење метал
-Флекси за фино брусење и полирање на метал, алуминиум и дрво
-Шкурка Velcro за метал и дрво

Scroll to Top